Descriere proiect

Client: Rotary Constructii
Perioada de derulare: 2013
Echipamente livrate:
  • 112 grilaje metalice

Prezentare RTH

RTH Proconstruct este o companie avand capital 100% romanesc, infiintata in 2004, care are in acest moment 50 de angajati si peste 200 de distribuitori in toata tara, precum si in tarile din regiune: Bulgaria, Republica Moldova si Italia. RTH se plaseaza in Top 5 producatori si importatori directi pentru toata gama de inchideri rezidentiale si industriale. Cifra de afaceri a companiei este de peste 2.5 milioane euro, iar printre partenerii traditionali gasim producatori internationali cu o vasta experienta in domeniul automatizarilor: BFT Italia si MFZ Germania. Compania RTH este, de asemenea, unic distribuitor al produselor Breda Italia pe piata din Romania.

Parerea clientilor

RTH Proconstruct a realizat si montat pentru Urgent Curier, in urma cu doi ani, un numar record de 102 usi sectionale industriale. A fost un proces de selectie foarte riguros, cu o puternica concurenta din partea unei companii germane din domeniu. Insa, RTH ne-a convins ca putem avea incredere in ei, in produsele romanesti, pentru ca ne-au oferit aceeasi calitate, promptitudine si service. Am fost foarte multumiti de oferta RTH, de felul in care s-au comportat aceste produse in cei doi ani, astfel ca in 2014, cand ne-am extins, am solicitat din nou ajutorul RTH pentru inca 40 de usi. Pentru ca Urgent Curier este un partener serios, care lucreaza numai cu parteneri seriosi!
Sebastian Bălășescu, proprietar Urgent Curier
Am achizitionat de la RTH Proconstruct, pentru ansamblul de 12 case pe care le-am finalizat in vara lui 2014, usi de garaj cu panouri din lemn stejar auriu. Am avut la inceput rezerve, fiind vorba despre produse noi, netestate, dar am considerat ca merita sa incercam, bazandu-ne si pe tendintele internationale din domeniu. Clientii nostri au fost foarte incantati de alegerea facuta si de incadrarea perfecta a usilor de garaj in arhitectura locuintelor. In plus, echipa tehnica ne-a uimit cu promptitudinea si rapiditatea montajului. Recomandam produsele RTH pentru toti clientii care sunt interesati de calitate si inovatie!
George Zamfir, dezvoltator imobiliar
Sotul meu a aflat intamplator ca exista un producator de usi de garaj care ne poate realiza o usa unicat, cu o imagine pe care initial ne gandeam sa ne-o picteze cineva. Asa am inchis si garajul cu o usa potrivita si am scapat de lemnul care nu izola aproape deloc, iar copiii sunt foarte veseli de fiecare data cand ies in curte sa se joace. Suntem foarte incantati, mai ales ca vecinii se opresc mereu sa ne admire usa noastra RTH… o mica opera de arta.
Natalia Șerban, mamă a trei copii
Echipa RTH ne-a recomandat o serie de solutiile tehnice care s-au mulat perfect pe nevoile companiei noastre si ne-au garantat un raport optim calitate-pret. Usile industriale pentru care am optat au fost livrate din stoc, iar montajul s-a realizat imediat. Mai rar gasesti o echipa asa dedicata si atenta cu clientii sai. Din acest motiv, le-am recomandat si partenerilor nostri sa lucreze cu profesionistii de la RTH.
Marius Ivan, manager companie producătoare de conserve
Colaboram cu RTH Proconstruct de mai bine de 3 ani in domeniul constructiilor si nu ne-au dezamagit niciodata. Montajul a fost de fiecare data foarte rapid, iar service-ul impecabil. Am optat pentru garantie extinsa. In plus, componentele usilor sunt de cea mai buna calitate, izolatia termica este ridicata si ne consideram un client foarte multumit. Este extrem de important ca investitorii romani sa inteleaga faptul ca si produsele romanesti merita o sansa!
Sorin Stroe, constructor

Proiecte speciale parteneri