IN PREMIERA: Aplicația mobila RTH pentru dealeri din toata tara!

app-min

Vreți să aflați în mai puțin de un minut cât costă ușa de care aveți nevoie? Folosiți aplicația RTH să calculați tariful instant și vei putea trimite clientului, pe mail, o ofertă personalizată!

RTH Proconstruct este singurul producător de închideri industriale şi rezidenţiale din România, care a realizat în premieră o aplicaţie mobilă pentru a putea calcula rapid preţul produsului dorit! Această aplicaţie este o inovaţie atât pentru piaţa locală, cât şi la nivel internaţional, având în vedere tendinţa de mobilitate şi faptul că partenerii RTH sunt în continuă mişcare şi au nevoie de oferte în cel mai scurt timp. Iniţial, în meniul de setări, dealerul RTH trebuie să completeze adresa de mail şi discount-ul la preţul de listă. Astfel, imediat după alegerea elementelor dorite: de la dimensiune, model, textură şi culoare a panourilor până la opţionale disponibile, utilizatorul aplicaţiei va putea trimite rapid, pe adresa de mail a clientului, oferta de preţ.Aplicaţia mobilă RTH este interactiva pentru că poţi alege cu uşurinţă panourile şi în funcţie de disponibilitatea acestor produse PE STOC sau LA COMANDĂ.Prin lansarea acestei aplicaţii mobile de ofertare, RTH vine în sprijinul distribuitorilor care, în mai puţin de un minut, pot genera acum o ofertă personalizată pentru fiecare client în parte.

1. TIP UȘĂ
Puteţi alege tipul de uşă dorit, dimensiunea necesară (lungime şi lăţime), culoarea panourilor, modelul panoului şi textura pe care o doriţi (cu disponibilitate în funcţie de segmentul industrial/ rezidenţial ales).

2. TIP PANOU
Puteţi selecta inclusiv modelul panourilor: multi, single, flat sau blocks, în funcţie de disponibilitatea existentă în stoc sau la comandă. Modelul panourilor sunt presetate în aplicaţia mobilă de ofertare în funcţie de segmentul industrial sau rezidenţial pentru care se doreşte ofertarea.

3. ACCESORII
Puteţi selecta inclusiv opţionalele dorite: de la tipul de feronerie, tipul de ferestre, necesitatea unei uşi pietonale, sistemele de ridicare, până la motoare şi opţionale pentru motoare. Fiecare accesorii sau opţionale disponibile sunt afişate cu tariful existent în lista de preţuri, în euro, per bucată. Preţul final al produsului dorit va fi afişat în euro, conform listei de preţuri, urmând ca tariful final să fie calculat ţinând cont de discount-ul dumneavoastră.

4. PREȚ
După parcurgerea ultimului ecran de setare a produsului se afişează preţul dumneavoastră (preţ dealer). Pornind de la preţul acesta se poate merge pe un adaos fix sau unul procentual. Preţul pentru clientul final se afişează imediat şi poate fi arătat acestuia în ecranul următor. Etapa finală a aplicaţiei este trimiterea pe email-ul propriu a ofertei destinate clientului final şi a comenzii care poate fi lansată către RTH, dacă oferta se concretizează.

APLICAȚIA ESTE DISPONIBILĂ ACUM pentru Android și va putea fi downloadată GRATUIT, la cerere. Pentru detalii, contactați reprezentanții RTH pe adresele de e-mail office@rthc.ro sau ofertare@rthc.ro, ori telefonic la +4021.323.75.23 sau 0723.112.288.

DE CE ALEG FEMEILE USA DE GARAJ?

Contrar asteptarilor, in 2014, femeile s-au implicat mult mai mult in alegerea usilor de garaj, atat din punct de vedere functional, cat mai ales estetic, lucru observat de echipa de vanzari RTH Proconstruct, unul dintre principalii producatori si importatori de inchideri rezidentiale si industriale din Romania.

Este stiut faptul ca femeilor le apartin cele mai multe decizii de cumparare din lume. Ele sunt cele care iau decizii si administreaza cea mai mare parte a veniturilor cheltuite pentru casa, indiferent de cine aduce venitul. Femeia decide in ce fel sa fie cheltuit, cand, unde si cum, pentru ca ea face peste 75% din cumparaturi… pentru copii, pentru sot, pentru parinti si nu numai. Femeile aleg in peste 80% din cazuri mobilierul casei, produsele pentru sanatate si ingrijire, educatia copiilor, produsele alimentare si cele pentru curatenie. Ele iau peste 70% din deciziile privind destinatiile de calatorie, hotarasc in 90% din achizitiile imobiliare si sunt factorul influent in alegerea unei masini, in peste 80% din cazuri. Asadar, femeia are un rol extrem de important in… a alege!

Usile de garaj cu panouri din lemn, in topul alegerii clientelor RTH

Anul trecut, din totalul clientilor RTH, femeile au reprezentat aproape 38%, o cifra semnificativa avand in vedere ca este vorba despre un domeniu preponderent masculin. Fie ca lucrau ca manageri in companii si lansau o cerere de oferta pe segmentul industrial sau erau in cautatea celor mai bune solutii pentru casa, femeile au fost mult mai atente la tendintele internationale de pe piata usilor de garaj, precum si la accesoriile care puteau fi comandate odata cu alegerea produsului. Astfel, pentru usile de garaj sectionale rezidentiale, acestea au optat mai ales pentru panourile din lemn in variantele Stejar Auriu, Nuc si Mahon, compania RTH inregistrand pe acest segment o crestere a vanzarilor cu peste 56% fata de anul anterior. Pentru acest tip de produs, comenzile in proportie de peste 90% au fost lansate de catre femeile interesate de un produs de calitate, functional, care se incadreaza foarte bine in arhitectura casei. Tot pentru zona rezidentiala, femeile si-au aratat interesul pentru usile de garaj comercializate de RTH in gama de lux “Le Perle”, care sunt practic o serie de usi de garaj exclusiviste, unicat, realizate manual in Italia cu rasini speciale, textile in orice varianta aleasa de client, usi cu insertii din piatra sau mozaic, panouri de lemn din esente rare sau usi de garaj imbracate in metal, patinat manual. Cu mici exceptii, toate clientele RTH au considerat necesara achizitionarea barierei de fotocelule, astfel incat sa nu existe riscul accidentarii, pentru copii sau animalele de companie.

De asemenea, telecomanda s-a aflat in topul accesoriilor comandate, fiind aleasa pentru un plus de confort si rapiditate in accesarea garajului. “Am observat ca femeile se intereseaza mai mult despre ceea ce cumpara, se informeaza, se documenteaza, nu cumpara la intamplare, lucruri care pe noi ne bucura. In acest moment, pe piata inchiderilor atat rezidentiale, cat si industriale, exista multi sau chiar foarte multi producatori care fac rabat la calitate si vand produse care nu au caracteristicile din brosura si mai ales nu au garantie, pentru ca maine acel “producator” dispare. Barbatii nu dau importanta unor astfel de aspecte si s-au obisnuit sa aleaga luand in considerare doar pretul cel mai mic. Insa, o femeie stie clar ca un produs ieftin este un produs pe care nu te poti baza prea mult, se strica si poate produce o pierdere mult mai mare intr-un timp relativ scurt. Faptul ca suntem pe piata de mai bine de 10 ani, iar clientii nostri se bucura de o serie de beneficii, face din RTH un partener de incredere atat pentru colaboratori, arhitecti, constructori, proiectanti, cat mai ales pentru clientii finali”, considera Eugen Romascanu, managing partner RTH Proconstruct.

Chedere dublate pentru o izolare termica superioara

Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri din otel cu o grosime de 42 mm, umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila. Usile RTH prezinta garniturile elastice si chedere dublate, pentru o izolare termica superioara, pe toate cele patru directii. Acestea sunt rezistente la schimbarile bruste de clima. Usile RTH devin practic o bariera eficienta in calea vantului, a ploilor si zapezilor, oferind confort casei, mai ales daca garajul si locuinta sunt lipite. Si coeficientul de izolare termica a fost un factor important care a contat mult pentru clientele RTH, avand in vedere economiile care se fac in timp. Sistemul de siguranta impotriva ruperii arcurilor, a cablurilor sau sistemul antirupere degete la panou, au reprezentat doar cativa dintre diferentiatorii la care femeile au fost foarte atente si receptive.

Usa de intrare in vila, model TOP

Un alt produs, care a atras o atentie sporita din partea doamnelor, il reprezinta usa de intrare in vila. Motivele alegerii facute de clientele RTH, au fost urmatoarele: usa de exterior, de intrare in resedinta, trebuie sa fie functionala si decorativa, asortata, adaptata stilului amenajarii, conferind in acelasi timp siguranta, izolarea fonica si termica necesare, functionalitatea spatiului delimitat de acestea, precum si rezistenta in timp. “Alegerea usii unei locuinte este o etapa foarte importanta si deloc usoara in momentul in care va amenajati casa. Fiind achizitii care se fac pe termen lung, usile – atat cele de interior, de exterior, cat si cele de garaj – trebuie alese in asa fel incat sa se tina cont de o serie de aspecte, cum ar fi: materialul si, nu in ultimul rand, designul, mai ales ca usile nu mai au demult doar rol functional, de separare si unire a spatiilor, ci au si un insemnat aport din punct de vedere estetic”, a adaugat Eugen Romascanu. Usa de acces in locuinta trebuie in primul rand sa fie in ton cu arhitectura casei. Designul este un criteriu important, insa la achizitionarea unui astfel de produs ar trebui sa se urmareasca mai ales calitatea. Protectia fonica, izolarea termica sau rezistenta in timp sunt beneficii pe care le poate oferi doar un produs de buna calitate!

Usa de garaj personalizata cu… fotografia ta!

Usa de garaj, pe langa functionalitatea pe care trebuie sa o indeplineasca zilnic, poate oferi un strop de personalitate casei. Iata de ce, RTH a lansat in premiera in a doua jumatate a lui 2014, usa de garaj personalizata 100% cu imaginea clientului. Parteneriatul incheiat cu FotoTapet.ro a permis companiei RTH sa vina cu o noutate absoluta pe piata usilor de garaj rezidentiale din Romania, dar si din regiune. Astfel, oricine isi doreste o usa de garaj unicat poate sa-si aleaga imaginea preferata dintr-o baza considerabila de fotografii, iar partenerii de la FotoTapet.ro o vor putea realiza. Mai multe despre usa personalizata cu imagini puteti citi aici.

Avand in vedere faptul ca in Europa Centrala si de Est exista un numar tot mai mare de femei singure independente, intre 26 si 34 de ani, care acorda din ce in ce mai mult timp carierei, acestea cheltuiesc bani pentru ele insele si pentru casa, cumparandu-si haine, o masina, produse electronice, decoratiuni interioare; iau masa in oras, merg la petreceri si calatoresc. Acestor femei le face placere sa munceasca mult si se bucura de pozitii de management in companii importante. Iar Romania se afla pe locul 53 din 126 de tari dupa ponderea femeilor care ocupa pozitia de manager, cu un procent de 31,4%. Astfel, Romania depaseste tari ca Germania, Austria, Spania sau Olanda, dar se plaseaza sub Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria sau Polonia, potrivit unui studiu al Organizatiei Internationale a Muncii.

INTRETINEREA USII DE GARAJ, LA INDEMANA ORICUI!

Faceti-va timp, cateva minute, pentru a inspecta si testa un sistem complet asa cum este usa dumneavoastra de garaj. Faceti o rutina din inspectia lunara si testarea unor parti din usa de garaj! Siguranta este problema tuturor, iar riscurile si surprizele neplacute, pot fi in acest mod evitate. Asigurati-va ca usa de garaj si motorul acesteia functioneaza corespunzator si in siguranta. Consultati manualul de utilizare pentru lucrari de intretinere suplimentare recomandate pentru modelul dumneavoastra de usa si de actionare. Iar daca aveti nevoie de ajutor, contactati echipa RTH!

Ce trebuie sa efectuati lunar?

  • Inspectia vizuala a uşii: arcuri, role, dramuri, cabluri, sine de ghidare, echilibrarea usii
  • Teste pentru motor: testul de inversarea miscarii, test pentru stabilirea fortei de apasare, dispozitive suplimentare de siguranta (fotocelule)

Inspectia vizuala
Uitati-va cu atentie la arcurile usii, la cabluri, role, dramuri, balamale etc. cautand semne de uzura. Daca vedeti sau suspectati ca in viitor vor fi probleme, apelati la o firma specializata in intretinerea usilor de garaj.
Gresare: Ungeti cu regularitate partile in miscare ale usii de garaj. Consultati manualul de utilizare pentru instructiuni specifice.
ATENTIE! Arcurile sunt piese sub tensiune. Doar o persoana calificata are pregatirea si cunostintele necesare sa intervina!
Arcurile, cablurile, balamalele inferioare si alte parti conectate cu arcurile sunt piese sub tensiune si orice manevrare incorecta a acestora poate duce la accidente. Doar personal calificat si instruit poate interveni asupra lor; in special asupra arcurilor de torsiune. NU INCERCATI SINGURI AJUSTAREA SAU REPARAREA ARCURILOR!

Sfaturi pentru intretinerea motorului
Acestea sunt cateva sfaturi privind intretinerea si testele de siguranta care trebuie efectuate lunar. Este important sa consultati manualul de utilizare pentru motor.

Testul pentru inversarea miscarii:
  1. Asigurati-va ca motorul dumneavoastra are aceasta facilitate. Contactati producătorul sau montatorul dumneavoastra pentru informatii suplimentare, in cazul in care nu stiti exact acest lucru.
  2. Testul se face LUNAR.
  3. In primul rand testati echilibrarea usii: Incepeti cu usa inchisa. Daca aveti actionare cu motor, treceti pe actionare manuala. Ar trebui sa puteti ridica usa usor fara a intampina rezistenta. De la o inaltime de 0,9 – 1,2m usa ar trebui sa ramana deschisa fara sa se inchida singura. Daca nu se intampla asta inseamna ca nu este echilibrata. In acest caz va recomandam sa apelati la o firma specializata in service-ul usilor de garaj.
  4. Cu usa total deschisa amplasati pe podea, in mijlocul uşii, un obstacol. Ideal ar fi ceva din lemn masiv. Daca aveti un sistem de fotocelule, “obstacolul” nu trebuie sa intrerupa bariera invizibila a fotocelulelor.
  5. Actionati butonul de comanda de pe perete sau telecomanda. Usa trebuie sa-si inverseze sensul de miscare atunci cand atinge obstacolul.
  6. Daca usa nu isi inverseaza sensul de miscare trebuie intervenit pentru ajustare, reparare sau inlocuire. Apelati la serviciile unei firme specializate pentru aceste operatiuni.
Testul pentru determinarea fortei de apasare
Testati setarea fortei de apasare a motorului impiedicand usa sa se inchida. Daca usa nu-si inverseaza rapid sensul de miscare, atunci forta de apasare poate fi excesiva si trebuie reglata. Consultati manualul de utilizare pentru detalii. ATENTIE! Dupa orice reglaj trebuie facut din nou testul de inversare al miscarii.
 
Dotari suplimentare de siguranta pentru motoare
Unele motoare pot fi echipate cu dispozitive de siguranta suplimentare cum ar fi sistem de fotocelule sau senzori in chederul inferior. Verificati ca astfel de echipamente sunt montate corespunzător (vezi manualul de utilizare).