Despre noi

RTH – PRODUCATOR IMPORTANT IN DOMENIUL INCHIDERILOR INDUSTRIALE SI REZIDENTIALE

Prezenta in toata tara prin reprezentanti de vanzari si echipe tehnice, compania RTH este un important producator si importator direct pentru toata gama de inchideri industriale si rezidentiale.

RTH ProConstruct a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune materiale si solutii, astfel incat putem oferi clientilor nostri produse fiabile cu un raport calitate-pre foarte bun.

 RTH ofera solutii complete:

  • consultanta in alegerea produselor de care aveti nevoie in activitatea specifica pe care o desfasurati
  • produse atestate si certificate, care respecta toate normele Comunitatii Europene
  • servicii profesionale de instalare si intretinere a produselor RTH achizitionate

Compania RTH pune la dispozitia clientilor sai echipe de interventie rapida in cazuri de urgenta sau accidente, pentru a nu afecta activitatea curenta a acestora. Dupa expirarea termenului de garantie pentru produsele achizitionate, RTH ofera contracte de control si intretinere, astfel incat clientii nostri sa-si reduca costurile de exploatare si sa mareasca la maxim durata de viata a produselor achizitionate.

Politica companiei RTH este indreptata spre colaborarea cu firme de constructii si arhitectura, care pot recomanda sau utiliza in proiectele lor produsele RTH.

Unul din cele mai importante lucruri in cadrul companiei noastre il reprezinta echipa, care este alcatuita din persoane tinere si motivate, dornice sa realizeze toate obiectivele propuse, in termenele prestabilite.

Totul in interesul clientilor companiei RTH!

Locatia noastra

Soseaua Centurii 11, Bragadiru, Ilfov, Romania, 77025
+40213237523
+40723112288
0314256440
office@rthc.ro

Sediul RTH

despre-noi
despre-noi
despre-noi
despre-noi